Bedrijfsvoering 
geautomatiseerd,
de mens weer centraal

Schaarste, value based healthcare en digitale transformatie. Slechts enkele begrippen die managers en bestuurders in zorg en welzijn bezighouden. Goede bedrijfsvoering is dan ook van cruciaal belang om weer te kunnen focussen op waar het om draait in de zorg: de zorgvrager.

Met onze software voor zorg en welzijn automatiseer je jouw volledige bedrijfsvoering met één softwareoplossing. Van HR tot inkoop. De software is af te nemen in twee smaken: de volledige ERP-oplossing of de modules HRM & Payroll samen.

Over AFAS

Bedrijven beter laten ondernemen, dat is onze missie. Werk kan zoveel leuker door software het saaie werk te laten doen. Die software maken wij, gewoon hier in Nederland. Met onze eigen mensen, de AFAS-familie. Als echt Nederlands familiebedrijf helpen we bedrijven al sinds 1996 om succesvoller te worden. En dat gaat heel goed. Inmiddels werken meer dan 11.000 bedrijven met AFAS en krijgen meer dan 2,3 miljoen Nederlanders elke maand hun salaris via onze software. En daar zijn we best, on-Nederlands, trots op.