HET PROCES

Breng je bedrijfsprocessen binnen twee weken naar een hoge standaard!

Van online cursus tot online implementatie

Na jouw keuze voor ERP Direct gaan wij gelijk aan de slag met de onboarding. Vanuit AFAS is het haalbaar en realistisch om binnen twee weken live te gaan met de primaire processen van ERP Direct. Uiteraard is het geen probleem als jouw voorkeur is om dit te verspreiden over een langere periode.

De implementatie zal volledig online plaatsvinden. In onze software hebben wij alvast een hoop processen ingericht aan de hand van onze ervaring met ruim 11.000 implementaties en onze visie op een goed geautomatiseerde organisatie. Hierdoor heb je minder consultancy nodig en kun je sneller aan de slag. Daarnaast vragen we van jou om tijd vrij te maken voor het volgen van online cursussen.

Online cursus: leer de software kennen

Als organisatie wil je niet afhankelijk zijn van je softwareleverancier. Je wil immers zelf je processen kunnen beheersen en optimaliseren. Om optimaal te leren werken met ERP Direct, volg je een online basiscursus. Volg online cursussen

Hou rekening met 2 dagen online cursus om jouw eigen basiskennis neer te zetten. De cursus volg je vanaf je eigen werkplek. Met deze basiskennis maak je een vliegende start. De online basiscursus is inbegrepen in je abonnement. Uiteraard zijn er meerdere cursustrajecten te volgen om je kennis uit te breiden. Een online vervolgcursus kost 99,- euro per dag.

Consultant op afstand: samen de inrichting doen

Het is van belang om jullie huidige bedrijfsprocessen te analyseren. Wellicht kom je tot de conclusie om sommige bedrijfsprocessen opnieuw te evalueren en - waar nodig - aan te scherpen. De ervaren consultants van AFAS ondersteunen je op afstand bij dit proces en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken: meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers. Tijdens de implementatie helpen onze consultants op afstand bij de standaardinrichting van de software en de begeleiding hiervan. Deze werkzaamheden zijn inbegrepen bij het abonnement. Hierdoor heb je géén hoge eenmalige kosten voor consultancy. Wil je in de toekomst verder optimaliseren? Onze consultants staan voor je klaar (let op: dit zit niet inbegrepen in het abonnement).

Project self-service met SIMPLR

Met SIMPLR staan alle taken die bij de implementatie horen direct al voor je klaar in de klantportal. Samen met alle stakeholders zorg je ervoor dat jouw implementatie een succes wordt. De uitvoering wordt zo veel meer een co-productie, waarin de nadruk ligt op gezamenlijk commitment en gedeelde verantwoordelijkheden, op kennis delen en resultaatgerichtheid.

Help Center & Support: jouw hulp op afstand na livegang

Na livegang zijn er diverse mogelijkheden waar je terecht kan met jouw vragen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Help Center Het Help Center is dé zoekmachine voor het antwoord op je vraag. Gemiddeld worden 80% van de vragen al beantwoord in het Help Center!

  • Support Loop je tegen een probleem aan tijdens het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden wat je niet kan oplossen met het Help Center? Dan helpt AFAS Support je dit probleem gratis op te lossen. 70 collega's verdeeld over 4 gespecialiseerde teams staan voor je klaar om je te helpen.

  • Servicemanagement Heb je een kleine inrichtingsvraag? Deze pakken we direct op met de Servicemanager. De inrichting kan op afstand uitgevoerd worden, maar óók samen met jou. Zo dragen wij kennis over aan jou en heb je ons de volgende keer niet meer nodig. De servicemanager is jouw flexibele consultant op afstand en is per uur in te schakelen.

Razendsnel aan de slag met ERP Direct

Kom met ons in contact

Heb je nog vragen na het lezen van de brochure? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de software van AFAS in jouw specifieke situatie? Onze medewerkers staan voor je klaar!

Heb je een korte vraag? Chat gezellig met een van onze medewerkers.

Wil je met ons bellen? We zijn bereikbaar via 033 - 43 43 883.

Interesse in een online demo? Maak hier een afspraak.

Laat je inspireren door onze klanten