AUTEUR: RICHARD VAN DER BLOM


Over Richard van der Blom
Richard van der Blom is LinkedIn en Social Selling expert en geeft vanuit zijn organisatie Just Connecting trainingen in binnen- en buitenland op het gebied van LinkedIn en recruitment, sales en marketing. Actief lid van LinkedIn sinds 2005 en inmiddels meer dan 10 jaar trainingservaring. Actief betrokken bij trainingen LinkedIn voor mobiliteitsvraagstukken bij DSM, Nationale Nederlanden, SNS Reaal en Sony Ericsson, waar meerdere mensen een nieuwe baan vonden op basis van zijn inzichten, tips en trics.
Over Just Connecting
Just Connecting ondersteunt organisaties bij het opstellen of optimaliseren van hun LinkedIn strategie gericht op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, marketing of sales. Wil jouw organisatie weten hoe je Employer Branding of arbeidsmarktcommunicatie vorm geeft? Wil jij als recruiter meer uit LinkedIn halen? Neem dan gerust contact met ons op.

www.justconnecting.nl

Over AFAS Software

AFAS Software inspireert beter ondernemen. Het Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt al ruim 20 jaar innovatieve softwareproducten en neemt daarbij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de flexibiliteit van de software, die volledig af te stemmen is op branche-specifieke situaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties in alle branches. Hiermee krijgen klanten een compleet inzicht in alle bedrijfsprocessen en hebben zij het vermogen om mee te bewegen met de markt.


Meer weten? Ga naar afas.nl om alles te weten over onze software of kijk eens op werkenbijafas.nl als je op zoek bent naar een toffe baan.