Administratie op broekzakformaat

Eén app voor allen

Als alle bedrijfsprocessen geïntegreerd zijn in één softwarepakket, is het tijd voor de volgende stap richting volledig gebruiksgemak: een mobiele app. Aanvragen en wijzigingen in de persoonlijke gegevens kunnen zo eenvoudig door de werknemer zelf via de smartphone worden doorgevoerd. En eerlijk zullen we alles delen, want op deze manier worden de administratieve lasten op de HR-afdeling verminderd en verdeeld over alle werknemers.

Een app waarin alle gegevens centraal opgeslagen en gewijzigd kunnen worden, stroomlijnt de bedrijfsadministratie. Dit zorgt voor een kosteneffectief proces, betrouwbaardere gegevens en output, een verbetering van de interne werkflow en minder frustratie bij werknemers. Daarbij toont het eerder aangehaalde onderzoek van ServiceNow een verband aan tussen het automatiseren van bedrijfsprocessen aan de ene kant en financiële groei aan de andere. Bedrijven met een omzetgroei van meer dan twintig procent zijn gemiddeld voor 61 procent geautomatiseerd. Terwijl bedrijven met een vlakke of negatieve groei slechts voor 35 procent zijn geautomatiseerd7. Via automatisering bespaar je niet alleen op de kosten, maar zet je ook de eerste stap richting een gezonde financiële groei; win-win dus.

AFAS Pocket

Eén app voor al je medewerkers

Er zijn ontelbaar veel apps die helpen bij het overzichtelijk maken van de bedrijfsadministratie, maar alleen de AFAS Pocket heeft alle gewenste functionaliteiten geïntegreerd in één app. De AFAS Pocket is een geïntegreerd ERP-systeem in broekzakformaat, die de informatie die jij nodig hebt direct inzichtelijk maakt. Via de app kun je direct je onkosten declareren door een foto te maken van de bon, reisdeclaraties kun je gemakkelijk insturen met de automatische afstandsberekening voor reiskosten en je hebt altijd en overal inzicht in je loonstroken en jaaropgaven. Maar ook je CRM-gegevens, openstaande taken, geboekte uren en verlofdagen heb je altijd bij de hand.

Optimaliseer jouw bedrijfsadministratie; zet vandaag de eerste stap!

Ben jij er klaar voor om het optimaliseren van de bedrijfsadministratie bovenaan de prioriteitenlijst te zetten?

Ontdek welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past en lees verhalen van andere ondernemers die je voorgingen op afas.nl. Ook lees je hier alles over de nieuwste AFAS Pocket-app, die de voordelen van een geïntegreerde administratie combineert met het gemak van je smartphone.