HET JUISTE GEREEDSCHAP

Je hoeft gegevens maar één keer vast te leggen

Met Small Business heb je één geïntegreerd softwarepakket voor je boekhouding. Je automatiseert je financiële administratie, je facturering en je CRM. Bovendien kun je onze software eenvoudig koppelen met bijvoorbeeld je bank, en je administratie toegankelijk maken voor je accountant. Het voordeel? Je legt alle gegevens maar één keer vast. En dat scheelt een hoop tijd en fouten.

Je kunt dagelijks sturen op
prijs én kwaliteit

Al je data liggen vast in één database. Hierdoor maak je eenvoudig rapportages van belangrijke ken- en stuurgetallen. Of het nu gaat om inkoop of verkoop. Je maakt een schat aan informatie beschikbaar via overzichtelijke rapportages, waar je dagelijks op kunt sturen. Zodat je meer kunt doen met minder middelen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Je weet dat de software betrouwbaar en altijd up-to-date is

Duizenden organisaties in de meest uiteenlopende branches gebruiken de software van AFAS en zijn er zeer tevreden over. Dat succes betekent niet dat we stil kunnen zitten. Integendeel: we putten continu uit onze ervaring én die van onze klanten om verbeteringen door te voeren. We onderhouden intensieve contacten met brancheorganisaties en met onze klanten. Zo zijn we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nemen deze mee in updates en nieuwe versies die we uitleveren.

Je maakt je geen zorgen over updates

Updates en nieuwe versies worden door ons geïnstalleerd. Zo weet je zeker dat je altijd met de laatste versie werkt. We gaan daarbij grondig te werk. Inhoudelijke updates maken we altijd in overleg met brancheorganisaties en experts in de markt. Zo zorgen we ervoor dat de inhoud altijd juist is.