INLEIDING

Succesbeheer is echt gaan leven. Binnen maar vooral ook buiten AFAS, waar al 300+ organisaties een Succesbeheerder hebben opgeleid. De rol van Succesbeheerder wordt steeds belangrijker bij klanten van AFAS.

De AFAS beheerder is degene die misschien niet meteen de beslisser was toen er gekozen werd voor AFAS. Maar hij of zij is uiteindelijk wel beslissend in hoe een organisatie werkt met de software en wat dat oplevert. Met een Succesbeheerder in je eigen organisatie ben je minder afhankelijk van consultants van AFAS of van partners en haal je toch het beste uit onze software. Iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat zorgt ervoor dat collega’s prettiger kunnen werken, dat er innovatie plaatsvindt en dat je bovendien niet afhankelijk bent van leveranciers. Wanneer je zelf zoveel mogelijk AFAS kennis in huis hebt, is je organisatie veel wendbaarder en bespaar je tijd en geld. Belangrijker is misschien nog wel dat de collega’s merken dat de processen soepel verlopen, dat scheelt een hoop irritatie. En dat is precies waarom wij de rol van Succesbeheer zo graag onderstrepen. Succesbeheerders zijn allesbehalve standaard applicatie- of functioneel beheerders. Het zijn superhelden die met hun kwalitatieve kennis praktische problemen in een organisatie aanpakken. Dat is de basis om optimalisatiekansen te signaleren en concrete oplossingen te bieden. Op onze Succesbeheerportal hebben we de afgelopen jaren veel artikelen, tips, verhalen en andere content gedeeld om de beheerder verder te helpen en beter te worden. Later volgden de Dag van de AFAS beheerder en nu ook het Succesbeheer Traineeship. De Succesbeheerder staat op de kaart. Ontdek hoe investeren in het Succesbeheer Traineeship ook jouw organisatie helpt om de meerwaarde van AFAS te blijven vergroten.

'Wist je dat de termen Succesbeheerder of AFAS beheerder steeds vaker opduiken in vacatureteksten? Kijk maar eens rond op LinkedIn...'