NOG MEER FEITEN

OP EEN RIJ:

Wat krijg je bij het Succesbeheer Traineeship?

 • Toegang tot al ons cursusmateriaal.
 • Eigen online demo-omgeving.
 • Begeleiding door ervaren Succesmanagers.
 • Eigen AFAS-buddy.
 • Soft- en hardskills sessies.
 • Mogelijkheid tot aanvragen extra sessies.
 • Ingericht proces in eigen omgeving (+/- 6 consultancydagen).
 • Netwerk opbouwen binnen en buiten AFAS.
 • Meer kennis binnen de organisatie leidt tot minder kosten voor externe consultants.

Hoe ziet een gemiddelde week van het Succesbeheer Traineeship eruit?

 • Een Succesdag met een Succesmanager.
 • Een inspiratiedag met kennissessies, inspiratiesessies en/of softskill sessies.
 • Een vrij in te delen dag: op deze dag werken de Trainees aan hun case, kunnen ze extra sessies plannen of een cursus volgen.
 • Inloopspreekuur AFAS Procesbeheer.
 • Buddymomenten.

Wat is een Succesdag?

Dit is een dag dat de Succesbeheerders samen met de Succesmanagers aan de slag gaan. Ze krijgen hulp met de inrichting van hun case maar kunnen ook extra uitleg over bepaalde onderwerpen krijgen.

Hoe groot is een groep?

Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 trainees.

Succesbeheer Traineeship Caribbean Style

Tegenwoordig kunnen klanten vanuit de Caribbean hun medewerkers bij AFAS in Nederland in vier weken laten opleiden tot Succesbeheerder! Wil je meer weten over hoe dit in zijn werk ging? Kijk dan deze video!

(het spreekt voor zich dat deze video is opgenomen voor de uitbraak van het coronavirus).

Klanttevredenheid omhoog met het Succesbeheer Traineeship

Jaarlijks voert AFAS een klanttevredenheidsonderzoek onder al haar klanten. Hieruit blijkt dat klanten die een Succesbeheer Trainee hebben (gehad) nog meer tevreden (NPS +15) zijn met AFAS dan klanten zonder trainee (NPS +13). Ook geven organisaties met Trainee aan dat ze meer uit de software kunnen halen en dat de software hen helpt om beter te ondernemen.

Twee soorten Traineeships

Er zijn momenteel twee soorten Traineeships die we in de smaken parttime of fulltime aanbieden: het Beginbazen en het Eindbazen Traineeship. Als een beheerder al wat ervaring met onze software heeft, kan het lastig zijn om diegene in een bepaalde groep in te delen. Vandaar dat we hieronder kort beschrijven wanneer je het beste iemand voor welk Traineeship kunt aanmelden. Mocht je nu nog steeds twijfelen over welk Traineeship voor jouw organisatie het meest geschikt is, we denken natuurlijk graag met je mee! In allebei de vormen neemt de beheerder ook een eigen case mee die op dat moment aansluit bij zijn of haar ervaring.

Beginbazen

Tijdens het Beginbazen Traineeship leggen en verstevigen we de basis van onze software. Er is veel aandacht voor de speerpunten workflows, autorisatie en In- & OutSite omdat deze zaken, ongeacht of je met HR, financieel of inkoop te maken hebt, door ons hele pakket naar voren komen en gebruikt worden. Het idee is dat als de beheerder dit beheerst, hij of zij dit vervolgens in elke case kan gebruiken. Dit Traineeship is opgezet voor drie soorten Trainees: 1. De beginnende beheerder, deze heeft nog (bijna) geen ervaring met de software. 2. De erin gerolde beheerder, bijvoorbeeld iemand van HRM die het beheer ‘erbij gaat doen’. Deze persoon heeft dus wel gebruikerservaring maar nog geen ervaring als beheerder. 3. De beheerder met ongeveer 1 jaar beheer ervaring die graag de basis rondom workflows, autorisatie en In- OutSite wil leggen en verstevigen om zich zekerder te voelen in zijn of haar functie.

Eindbazen

Het Eindbazen Traineeship is ideaal voor beheerders die al langer met onze software werken en meer dan een jaar beheerervaring met onze software hebben. Functionaliteit als InSite, autorisatie en workflows heeft de beheerder onder de knie. Deze beheerders zijn op zoek naar meer diepgang in de software en zijn met complexere zaken bezig waar ze onze ondersteuning goed bij kunnen gebruiken. Natuurlijk zullen wij ook in dit Traineeship nog snel door de basis van ons product schieten om deze kennis weer op te frissen. Doordat er meerdere ervaren beheerders in de groep zitten, kunnen zij op niveau sparren en elkaar verder helpen. In dit Traineeship zijn er naast de diepgaandere sessies en begeleiding ook sessies om te sparren met onze Productmanagers en de afdeling Productontwikkeling, om nog dieper de software in te duiken en te weten waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt.

Tarieven Beginbazen

Fulltime 8 weken lang iedere woensdag, donderdag en vrijdag: € 5.000,-

Parttime 12 weken lang iedere maandag en dinsdag: € 6.000,-

Tarieven Eindbazen

Fulltime 8 weken lang iedere woensdag, donderdag en vrijdag: € 7.000,- Parttime 12 weken lang iedere maandag en dinsdag: € 8.000,-